MacBook werkgeheugen upgraden

Werkgeheugen (ook wel bekend als RAM geheugen) is de korte termijn geheugen van de computer. De capaciteit van de werkgeheugen module is bepalend voor hoeveel applicaties tegelijk gedraaid kan worden en de verwerkingssnelheid. Zodra de computer alle beschikbare werkgeheugen in gebruik heeft genomen, wordt de functie van de werkgeheugen overgenomen door de harde schijf. Hierdoor zal de computer / MacBook aanzienlijk trager worden en is de kans op vastlopen groter. Door het uitbreiden van je MacBook werkgeheugen blijft je MacBook snel werken, ook bij het draaien van veel applicaties en browser tabbladen. Tegenwoordig is 4GB ram nét voldoende voor normaal gebruik en 8GB aangeraden voor zwaardere gebruik.

Wat kost het?

De kosten van de werkgeheugen upgrade zijn afhankelijk van het type werkgeheugen dat op jouw MacBook past en de grootte van de geheugen (module). Zie hieronder een prijslijst

 apparaatcapaciteitprijs incl montage
Kingston KVRMacBook4GB€ 60
Kingston ValueRAMMacBook8GB€ 85
GSkillMacBook16 GB€ 150

Heb je een werkgeheugen upgrade nodig voor je desktop computer? Neem contact op voor de prijzen. Deze liggen doorgaans lager dan MacBook werkgeheugen modules.

Telefoon: 06 27068272

Bereikbaar tussen 10:00 en 20:00

Whatsapp: 06 27068272

Online tussen 10:00 en 20:00

Email info@geekforce.nl

Antwoord binnen 24 uur

 

No cure no pay

Betaal enkel en alleen als het probleem aantoonbaar opgelost is.'

Geen verborgen kosten

Dus geen onderzoekskosten, abonnementen of andere gekkigheid.

Ophaalservice slechts € 10

We halen je laptop op en brengen hem gerapereerd terug voor slechts € 10 ophaalkosten (in Maastricht).