Macbook resetten

Over het algemeen blijven MacBooks langer soepel en stabiel dan Windows laptops, maar zijn alsnog kwetsbaar voor hetzelfde probleem na verloop van lange tijd, namelijk het trager en instabieler worden vanwege een ophoping van nutteloze applicaties. MacOS (het besturingssysteem) fungeert, als een draaideur waar applicaties door naar binnen lopen (installatie) en weer vertrekken (de-installatie). Er is enigzins iets van beveiliging aanwezig op het 'verkeer', maar dit is zeker niet waterdicht. Om deze reden kunnen schadelijke applicaties soms ongemerkt naar binnen glippen en kunnen vertrekkende bezoekers (verwijderde software) sporen achter laten. Het ophopen van al deze ongewenste en onnodige applicaties, zorgt voor (onnodig) extra balast op de processor en werkgeheugen waardoor de MacBook steeds trager, instabieler en gewoonweg vervelender wordt om mee te werken. 

MacOS opnieuw installeren

Het softwarematig resetten van MacOS is een redelijk drastische, maar ook de meest effectieve, oplossing voor dit probleem. Door MacOS opnieuw te installeren, wordt de laptop of computer softwarematig hersteld naar een zuivere fabrieksstaat, vrij van alle schadelijke applicaties. De snellere reactiviteit en kortere laadtijden zijn direct merkbaar.

MacOS opnieuw installeren voor slechts € 50,- (vaste prijs)

Back-up maken

Een nadeel van deze oplossing is dat alle bestanden verloren gaan, zowel goed- als kwaadaardige. Je kunt gemakkelijk je foto's en belangrijke documenten behouden door deze alvorens de reset te kopiëren naar een usb-stick, schrijfbare DVD of een externe harde schijf. Uiteraard kunnen wij de back-up en het terugzetten van de back-up voor jou uitvoeren.

Herstellen van iCloud

Het is ook mogelijk om direct na het resetten iCloud in te stellen zodat je weer toegang hebt tot alle data die in je in iCloud (automatisch) hebt bewaard zoals foto's, mail accounts, notities, contacten, kalenders, bookmarks en de Keychain.

Back-up maken voor € 7,50 per kwartier (optioneel)

Kies uit een lijst van MacOS versies

  • MacBook resetten naar High Sierra (nieuwste, aangeraden)
  • MacBook resetten naar Sierra
  • MacBook resetten naar El Capitan
  • MacBook resetten naar Yosemite
  • MacBook resetten naar Mavericks

Telefoon: 06 27068272

Bereikbaar tussen 10:00 en 20:00

Whatsapp: 06 27068272

Online tussen 10:00 en 20:00

Email info@geekforce.nl

Antwoord binnen 24 uur

 

No cure no pay

Betaal enkel en alleen als het probleem aantoonbaar opgelost is.'

Geen verborgen kosten

Dus geen onderzoekskosten, abonnementen of andere gekkigheid.

Ophaalservice slechts € 10

We halen je laptop op en brengen hem gerapereerd terug voor slechts € 10 ophaalkosten (in Maastricht).